Farspigeblog

Fashion blog for tøser

By

God hjælp til udsatte unge

Det er ikke længe siden, at jeg læste om dansk børn som bliver forsømt, og/eller bare har det generelt svært med at passe ind.

Jeg syntes at alle børn skal behandles som individuelle mennesker, da langt de færreste passer ned i en forudbestemt “kasse”. Især hvis et barn har adfærdsforstyrrede lidelser som ADHD eller måske en grad af autisme, og alligevel bliver sat i en almindelig klasse, hvor lærer og medstuderende regner med at de kan det samme som resten af klassen.

Heldigvis har foreninger som ADHD-foreningen nogle projekter som hjælper, og som sætte fokus på forkert håndtering af problemerne. Også private virksomheder har opfanget problemerne, og lever af at hjælpe unge med at komme igennem de sociale problemer, f.eks. Carecompagniet i København som agerer støtteperson og mento for unge.

Hvis du er unge og har nogle problemer, eller bare har svært ved at passe ind, kan jeg også anbefale at kigge på Cyberhus.dk eller tage en snak med dine forældre omkring det.

ung kontaktperson 300x240 God hjælp til udsatte unge

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>