Farspigeblog

Fashion blog for tøser

By

Så er jeg kommet igang med Google og Dropbox

Dette er geniale værktøjer for dig som arbejder i skolen og derhjemme, og især hvis det er på forskellige enheder. Jeg bruger for eksempel min dropbox sammen med skoleopgaver, og Google Drive til billeder, film m.m.

Man har lidt mere plads at bruge af på Google Drive, nemlig 18 gigabyte, hvor Dropbox kun tilbyder 2 gigabyte gratis. Så faktisk får du 9 gange så meget plads i Google Drive, men Dropbox er nem og hurtigt at bruge, hvor Google nogle gange laver fejl i synkroniseringen. Derfor bruger jeg den kun til at læsse mine billeder over på, og projekter som er færdige.

Man kan faktisk også lave nogle andre smarte ting, nemlig egne hjemmesider, som de her: https://googledrive.com - eller vores projekt omkring det samme, her en kladde fra dropbox.

Vi har lavet et projekt omkring drenge, computerspil og deres sociale adfærd. Faktisk fandt vi ud af at drenge blev mere glade, og bedre venner hver gang at der udkom et nyt spil. Senest her i omkredsen, var det Battlefield 4 som faktisk er et voldeligt skydespil, men alligevel langt mindre voldelig end film og Grand Theft Auto spillet. Så vi fik faktisk et rigtigt positivt resultat ud af at teste noget som alle snakkede dårligt omkring.

One Response to Så er jeg kommet igang med Google og Dropbox

  1. Mark says:

    Ja dropbox og googledrive er nærmest uundværlige værktøjer og så er begge ting gratis:) Jeg synes også næsten det har fjernet behover for externe harddiske fordi man kan lagre så meget der på:)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>