Farspigeblog

Fashion blog for tøser

By

Når man har brug for en håndværker

Denne sommer har stået på rigtigt mange udfordringer!

Jeg er lige flyttet til Odense på Fyn, efter at have boet i København i mange år, så har det været noget at en omvæltning. + de snakker altså en ret underlig version af dansk her over icon biggrin Når man har brug for en håndværker

Det først problem jeg stødte på, var at min nye lejlighed ikke havde de funktioner som jeg var vandt til fra min gamle lejlighed.
Heldigvis fik jeg min bror til at hjælpe med mange af de nemmeste ting, som at få hængt TV op i soveværelset, lamper op i stuen og hængt hylder op. Dog måtte han ikke hjælpe med at installere en opvaskemaskine for mig, så der skulle jeg have fat I en VVS installatør… Og hvad skulle det koste og kræve af mig :O ? Heldigvis fik jeg en snak med en meget fornuftig lokal vvs’er, som kunne fortælle mig det hele og bistå med lidt gode råd icon smile Når man har brug for en håndværker

Se blandt andet en af de her lokale vvs’ere:

Mine råd -> spørg altid lidt forskellige håndværkere om råd, før at man træffer sin beslutning. Jeg endte med at vælge en håndværker som både leverede et godt stykke arbejde, mig i godt humør og til en super god pris.

Nu har jeg endeligt overskud til at gå på opdagelse i Odense efter ting til lejligheden, så jeg kan blive en rigtig Fynbo icon razz Når man har brug for en håndværker

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>