Farspigeblog

Fashion blog for tøser

By

Tjek om sider er nede

Nu er det virkeligt ved at være langt tid siden at jeg har skrevet et indlæg, men nye skole og uddannelse har virkeligt optaget alt min tid.

Jeg er nu startet på multimediedesigner uddannelsen i Aarhus, på Aarhus Erhvervsakademi. Jeg er super glad for uddannelsen og syntes allerede at jeg har lært vildt meget.

Jeg er begyndt at kunne lave små programmeringskoder og interesserer mig rigtigt meget for administration af sites (lige som jeg har gjort på dette site icon smile Tjek om sider er nede ).
En af de nyeste værktøjer jeg har fundet er “Down For Everyone Or Just Me”, det bruger man til at tjekke om en specifik side er oppe eller nede. Nogle gange kan det nemlig bare være umuligt at tilgå siden fra Danmark eller ens egen IP eller computer.

F.eks. kan man tjekke om denne side er nede ved at teste her: downforeveryoneorjustme.com og her isup.me - det er super smart, men jeg leder dog efter en side hvor den samtidigt kan tjekke automatisk, faktisk sende en mail hvis ens website er nede. Da det vil være ret fatalt i forhold til at drive en webshop.

OBS: Jeg bruger lidt denne blog som notater for mig selv igennem min skoletid, så nogle af opslagene vil måske ikke give den store mening for alle icon smile Tjek om sider er nede Men det hjælper mig med at huske værktøjer og hvad de skal bruges til.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>